TIPS

Handige Tips, Tricks & Recepten.

Pizza Quattro Stagioni

De Pizza Quattro Stagioni, vrij vertaald als de 4 seizoenen, mag niet ontbreken als klassieke pizza. De pizza wordt verdeeld in 4 stukken en elk

Read More »

Pizza Primavera

De Pizza Primavera zit boordevol verse ingrediënten die de spontaan aan de lente doet denken. Het is een frisse en lekkere pizza met veel delicate

Read More »

GEBRUIKSAANWIJZINGEN

Houtoven

Pizza’s bakken met een houtoven is absoluut niet moeilijk. Twijfel je toch of dat iets voor jou is of wens je alle handelingen nog eens na te kijken. Ontdek hier alle praktische informatie over het bakken met houtovens.

TIPS

Catering

Tips & Tricks

Bij Pizzaovens Blomme zijn we steeds op zoek naar manieren om nog betere pizza’s te bakken. De tips en tricks die we tegenkomen tijdens onze zoektocht delen we hier graag met onze klanten.

RECEPTEN

Catering

Pizza's

Van Pizza Capriciosa to Pizza Margherita. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten pizza. Ontdek hier alle pizzarecepten van enkele klassieke pizza’s alsook van enkele originele eigen recepten.

Focaccia's

Focaccia is Italiaans plat brood gemaakt van dezelfde ingrediënten als een pizza. Hierdoor kun je perfect je overgebleven pizzadeeg gebruiken om focaccia’s van te maken. Als topping wordt vaak olijfolie, grof zeezout en rozemarijn gebruikt.

Van overgebleven pizzadeeg kun je heel lekker brood maken. Neem hiervoor wel ruim de tijd, want als je het overgebleven deeg hebt omgevormd tot brood moet het opnieuw een aantal uur rijzen. Bekijk hier al onze broodrecepten.

Klik hier om alle recepten te bekijken.