TIPS

Handige Tips, Tricks & Recepten.

Deegbollen uitrollen

Hieronder vind je de manier terug om een deeg conform de steenoude pizzatradities uit te rollen met je handen. Met een deegroller pers je de

Read More »
Klassiek
admin

Pizza Salami

Bij een Pizza salami is de kwaliteit van het vlees uitermate belangrijk. Zorg ervoor dat deze niet te vet is en door de warmte niet

Read More »

De filosofie van Pizzadeeg

Doorgaans bestaat een kwalitatief pizzadeeg uit slechts vier ingrediënten: bloem, water, gist en zout. De verhouding onderling wordt steeds weergegeven in procent, de zogenoemde bakkerpercentages.

Read More »

GEBRUIKSAANWIJZINGEN

Houtoven

Pizza’s bakken met een houtoven is absoluut niet moeilijk. Twijfel je toch of dat iets voor jou is of wens je alle handelingen nog eens na te kijken. Ontdek hier alle praktische informatie over het bakken met houtovens.

TIPS

Catering

Tips & Tricks

Bij Pizzaovens Blomme zijn we steeds op zoek naar manieren om nog betere pizza’s te bakken. De tips en tricks die we tegenkomen tijdens onze zoektocht delen we hier graag met onze klanten.

RECEPTEN

Catering

Pizza's

Van Pizza Capriciosa to Pizza Margherita. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten pizza. Ontdek hier alle pizzarecepten van enkele klassieke pizza’s alsook van enkele originele eigen recepten.

Focaccia's

Focaccia is Italiaans plat brood gemaakt van dezelfde ingrediënten als een pizza. Hierdoor kun je perfect je overgebleven pizzadeeg gebruiken om focaccia’s van te maken. Als topping wordt vaak olijfolie, grof zeezout en rozemarijn gebruikt.

Van overgebleven pizzadeeg kun je heel lekker brood maken. Neem hiervoor wel ruim de tijd, want als je het overgebleven deeg hebt omgevormd tot brood moet het opnieuw een aantal uur rijzen. Bekijk hier al onze broodrecepten.

Klik hier om alle recepten te bekijken.