À VOLONTÉ

Indien u zorgeloos van uw feest of event wenst te genieten, komen we graag langs om de pizza’s voor u te bakken. Bij de formule ‘Pizza à volonté’ bakken we continu de pizza’s die u op voorhand heeft doorgegeven.

Om een vlotte service te garanderen, vragen we steeds om max. 5 verschillende pizzasoorten uit te kiezen. U kunt vrij kiezen uit alle nevenstaande pizza’s zonder dat er extra kosten bij komen kijken. 

De houtoven zorgt voor een knapperige bodem en een onevenaarbare karakteristieke smaak. Het zorgt bovendien voor een ware eyecatcher en die extra beleving op uw feest. U hoeft me natuurlijk niet zomaar te geloven, kijk gerust hier eens tussen onze foto’s.

We gebruiken steeds dagverse, kwalitatieve ingrediënten en rollen alle deegbollen ter plaatse uit op ambachtelijke wijze. We maken géén gebruik van uitrolmachines en dat proef je!

Onze deegbodems zijn luchtig, lekker en bovendien licht verteerbaar.

Indien u of uw gasten een speciaal dieet wenst te volgen of u door allergieën niet alles kunt eten, bespreken we graag samen met u andere mogelijkheden.

We hebben aangepaste formules voor vegetariërs, vegans, personen met een lactose- of glutenintollerantie of voor zij die halal of koosjer wensen te eten.

Pizza's