Skip to main content

Een houtoven huren

Niets leuker dan samen te kokkerellen met het meest gebruiksvriendelijke kookapparaat ooit! Met onze houtovens duurt het afbakken van de pizza’s maar 1 tot 2 minuten, bij een voldoende hoge temperatuur.

Door bij ons een houtoven te huren en de bijhorende gratis hulp en ondersteuning, heeft men geen professionele chef meer nodig om authentieke en vooral lekkere pizza’s te bakken. Wil je écht zeker zijn van overheerlijke pizza’s? Kijk hier naar onze zorgvuldig huisbereide of uitgekozen kwaliteitsvolle producten.

Met onze gedetailleerde maar eenvoudige uitlegbundel, hoef je niet langer een professionele chef in te huren om authentieke én ambachtelijke pizza’s te eten. Ontdek hoe je best te werk gaat.

Onze ovens

Onze kleine oven

€ 95,-

Met deze oven kun je 2 tot 3 pizza’s in één keer bakken. Deze pizzaoven weegt ongeveer 40 kg, zonder ovenstenen, en kan eenvoudig vervoerd worden. De schouw kan gedemonteerd worden.

Met deze oven kun je gemakkelijk een groep van 25 personen bedienen.

Onze grote oven

€ 135,-

Met deze oven kun je 4 tot 6 pizza’s in één keer bakken. Deze pizzaoven weegt ongeveer 60 kg, zonder ovenstenen, en kan eenvoudig vervoerd worden. De schouw kan gedemonteerd worden.

Met deze oven kun je gemakkelijk een groep van 50 personen bedienen.

Inbegrepen in de prijs:

Bovenstaande prijzen zijn steeds inclusief:

  • Uitlegbundel
  • Bak met aanmaak- en brandhout
  • Natuurlijke aanmaakblokjes
  • 2 vuurhandschoenen
  • Een ovenborstel
  • 2 verschillende RVS pizzascheppen
  • Houten pizzasnijplanken
  • Een pizzasnijder
  • Een ovenborstel

Onze voedingswaren

Huisbereide deegbol

€ 1,80

Een sublieme pizzabodem vraagt tijd. Het deeg is steeds vers en huisbereid. Geduldig laten we ons deeg 24u rijzen voor we de deegbollen vormen. Door het lange rijs- én rijpproces kunnen we steeds een luchtig en bovenal lekker vers deeg garanderen.

Huisbereide pizzasaus

€ 0,50 / pizza

We maken bewust onze tomatensaus zelf met uitsluitend persoonlijk uitgekozen kwaliteitsvolle producten. Naast de smaak is ook het gemak belangrijk. Want bij hoge temperaturen, zoals in een houtoven, is de dikte van de tomatensaus bepalend.

Naast huisbereid deeg en tomatensaus hebben we ook nog een breed gamma aan toppings, aangepaste assortimenten en zelfs voorgebakken pizza’s.

Andere producten

Verstelbare schragen

€ 10,-

Deze schragen zijn verstelbaar in hoogte, zodat u de oven steeds op een voor u optimale ergonomische hoogte kunt plaatsen. Voor deze prijs huur je 2 vuurvaste schragen, die elk met max. 200 kg belast kunnen worden.

RVS Tafel

€ 25,-

Deze tafel is ideaal om uw pizza’s voor te bereiden. Door zijn hoogte van 90 cm is hij een stuk hoger om dan doorsnee tafels en kun je op een ergonomisch gezondere manier je pizza’s uitrollen.

Naast verstelbare schragen en RVS tafels verhuren we nog verschillende andere materialen die je het leven gemakkelijker kunnen maken.