CATERING

  1. Home
  2. /
  3. Catering

ONZE FORMULES

Wens je liever zelf niet te bakken op je trouw-, verjaardags- of tuinfeest, babyborrel, opendeurdag of bedrijfsreceptie … Wij hebben de gepaste formule voor elk feest. Pizza’s à la carte of à volonté, maar ook uitgebreidere formules met voor- en nagerecht. 

À VOLONTÉ

€ 8,- per persoon

Wij voorzien een à volonté pizzabuffet voor al je gasten op jouw event gedurende 2 uur. Je geeft op voorhand het aantal personen door en deze kunnen doorlopend en naar hartenlust pizzastukken van onze verschillende soorten pizza’s eten.

PER PIZZA

€ 8,- per pizza

Vooraf kies je het aantal pizza’s dat wij komen bakken op jouw event. Deze formule is uitermate geschikt wanneer het aantal personen verschillend is van het aantal geserveerde pizza’s. Vooral wanneer je meerdere foodtrucks vraagt op jouw event of als je de pizza’s eerder als hapje verkiest, is dit het geval.

TECHNISCHE INFORMATIE

De benodigde standruimte bedraagt minimum 12 m², bij voorkeur 3,5 m op 3,5 m.

Voor onze stand hebben we 1 stroomaansluiting van 220 V nodig.

 

EXTRA INFORMATIE

Steeds vragen we een vaste kost van € 125,- voor de huur van onze houtoven en eetstand, voor het verbruik van het hout, voor de aankoop van kartonnen wegwerpbordjes en het meenemen al het afval.

Standaard zijn we 4 uren aanwezig met 2 personen. We starten met de opbouw 1 uur op voorhand, bakken 2 uren en hebben daarna  1 uur nodig om alles af te breken. We rekenen  € 20,- / medewerker / uur. 

Op aanvraag kunnen we de duur van het à volonté pizzabuffet verlengen. De meerprijs bedraagt € 20,- / medewerker / uur.

Bij al onze formules serveren we de pizza’s aan onze toog. Indien u wenst dat we de pizza’s opdienen, bedraagt de meerkost € 20,- / medewerker / uur.

Wenst u liever borden en bestek voor uw gasten, dan de kartonnen wegwerpbordjes? Hiervoor rekenen we € 1,- per persoon extra aan.

Voor grote groepen vanaf 60 personen hebben we 3 medewerkers nodig en vanaf 100 personen zijn we met 4 medewerkers. De meerprijs bedraagt € 20,- / medewerker / uur.