Skip to main content

Catering per pizza

Indien u zorgeloos van uw feest of event wenst te genieten, komen we graag langs om de pizza’s voor u te bakken. Bij de formule ‘Per Pizza’ bakken we continu de soorten en het aantal pizza’s die u op voorhand heeft doorgegeven.

Om een vlotte service te garanderen, vragen we steeds om max. 5 verschillende pizzasoorten uit te kiezen. U kunt vrij kiezen uit alle nevenstaande pizza’s zonder dat er extra kosten bij komen kijken.

De houtoven zorgt voor een knapperige bodem en een onevenaarbare karakteristieke smaak. Het zorgt bovendien voor een ware eyecatcher en die extra beleving op uw feest.

We gebruiken steeds dagverse, kwalitatieve ingrediënten en rollen alle deegbollen ter plaatse uit op ambachtelijke wijze. We maken géén gebruik van uitrolmachines en dat proef je!

Onze deegbodems zijn luchtig, lekker en bovendien licht verteerbaar.

Indien u of uw gasten een speciaal dieet wenst te volgen of u door allergieën niet alles kunt eten, bespreken we graag samen met u andere mogelijkheden.

Onze pizza's

Extra informatie

Steeds vragen we een vaste kost van € 250,- voor de huur van onze houtoven en caterstand, voor het verbruik van het hout en het meenemen al het afval.

Standaard zijn we minimum 3 uren aanwezig met 2 personen. We starten met de opbouw 1 uur voordien, bakken de afgesproken pizza’s en hebben daarna nog maximum 1 uur nodig om alles opnieuw proper achter te laten.

We rekenen steeds € 30,- / medewerker / uur.

Bij al onze formules serveren we de pizza’s aan ons verwarmd pizzabuffet. Indien u wenst dat we de pizza’s opdienen, bedraagt de meerkost € 30,- / medewerker / uur.

Wenst u liever borden en bestek voor uw gasten, dan de kartonnen wegwerpbordjes? Hiervoor rekenen we € 1,- per persoon extra aan.

Voor grote groepen vanaf 60 personen hebben we 3 medewerkers nodig en vanaf 100 personen zijn we met 4 medewerkers. De meerprijs bedraagt telkens € 30,- / medewerker / uur.

Alles even op een rijtje zetten? Ontdek onze prijs simulator!